Τα Νέα μας PDF Εκτύπωση E-mail

22-10-2010

Το βιβλίο "Γεύσεις Άστρων" του σεφ Θοδωρή Αγγελασόπουλου
δημιούργησε φωτογραφικά το Studio μας, 75 καλλιτέχνες (ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές) μαγειρεύουν εκπληκτικές γευστικές προτάσεις. Το Studio μας ανέλαβε και την φωτογράφιση των φαγητών. Το βιβλίο κυκλοφορεί και σε όλα τα βιβλιοπωλεία

 

 

19-12-2010
To Studio Kotsireas ανέβασε στην ιστοσελίδα του Blurb
που είναι το πιο μεγάλο παγκοσμίως on-line store για βιβλία, το πρώτο του βιβλίο 120 σελίδων με τίτλο "Greece through in my eyes" που περιέχει 197 φωτογραφίες από πολλά μέρη τις Ελλάδας.
Μπορείται να το αποκτήσετε και να έρθει κατευθείαν στο σπίτι σας, από την διεύθυνση
http://www.blurb.com/my/book/detail/1889810

 

 

13-5-2010
Το Studio Kotsireas μεταφέρθηκε στον νέο του χώρο Δημοφώντος 13-15

σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο. Με την μεταφορά μας στον νέο μας ιδιόκτητο χώρο, ανανεώσαμε και τον φωτογραφικό εξοπλισμό μας με ψηφιακές μηχανές Hasselbland 40 και 50MP και τις κορυφαίες πηγές φωτισμού από την Broncolor.

 

 

15-11-2009

Αγορά νέου χώρου από το Studio Kotsireas

Το Studio Kotsireas, τον Οκτώβριο του 2009, αγόρασε ακίνητο 260 τ.μ στην περιοχή του Θησείου, Δημοφώντος 13-15 με σκοπό την δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου στον οποίο θα στεγαστούν το φωτογραφικό Studio εξοπλισμένο με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει τεχνολογικά, καθώς επίσης και ένα στέκι πολιτισμού όπου θα διοργανώνονται εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις και θα λειτουργεί art shop.

 

 

15-11-2009

Δημιουργία εντύπων

Μετά από εμπειρία είκοσι ετών στον χώρο της φωτογραφίας και ασχολούμενοι συνεχώς με την ψηφιακή επεξεργασία εικόνας, το Studio Kotsireas είναι σε θέση να αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το στήσιμο και την δημιουργία, των καταλόγων και των διαφημιστικών σας εντύπων (φωτογράφηση, επεξεργασία, δημιουργία lay-out, σελιδοποίηση και τύπωμα) καθώς επίσης και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Έτσι λοιπόν, χωρίς μεσάζοντες κερδίζετε σε χρόνο, ποιότητα και χρήμα.

 

 

15-11-2009

Έκθεση με τίτλο «Ένα Κλικ» και θέμα την θεατρική φωτογραφία από τον Χρήστο Κοτσιρέα.

Μετά από την επιτυχημένη παρουσία του Χρήστου Κοτσιρέα, στις εκθέσεις με τίτλο «ΔΙΑΛΟΓΟΙ Ι» τον Μάιο του 2008 στην Gallery ΑDAM και «ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΙΙ» τον Ιούλιο του 2009 στο Μοναστήρι του Καρόλου, παρουσιάζει από τις 12 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου του 2010 στην γκαλερί του πολυχώρου «Αγγέλων Βήμα» την πολυετή φωτογραφική του διαδρομή στις σκηνές των θεάτρων.

 

 

15-11-2009

Το Studio Kotsireas στο Facebook

Από τον Νοέμβριο του 2009, έχουμε δημιουργήσει σελίδα στο Facebook με το όνομα του Studio Kotsireas. Νέα μας, αναφορές στην φωτογραφική τέχνη και τον πολιτισμό, φωτογραφικό υλικό, επικοινωνία μαζί σας και ενδιαφέρουσες προτάσεις μας θα αναπτύσσονται στην σελίδα μας.

 

 

15-11-2009

Προσφορά του Studio Kotsireas στα μέλη του ΕΕΤΕ

Το Studio Kotsireas με πολυετή πείρα στον χώρο της φωτογράφησης έργων τέχνης και σε συνδυασμό με τον σύγχρονο φωτογραφικό εξοπλισμό που διαθέτει, μπορεί να εγγυηθεί την μέγιστη ποιότητα στην φωτογράφηση των εικαστικών σας έργων. Το Studio μας, συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους και μουσεία για την έκδοση εικαστικών λευκωμάτων καθώς επίσης και μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών για την έκδοση των εικαστικών τους καταλόγων. Επίσης αναλαμβάνουμε το στήσιμο (lay-out) και την εκτύπωση αφισών, προσκλήσεων και καταλόγων. Με αφορμή την συμπλήρωση 15 ετών λειτουργίας του Studio Kotsireas, προσφέρουμε στην φωτογράφηση έκπτωση 20% για τα μέλη του ΕΕΤΕ.

 

 
chili art gallery
κατασκευή ιστοσελίδων
Σταύρος Κοτσιρέας